Opis forum
Administrator
Tutaj będziemy omawiać sprawy naszej gildii. Proszę nie spamować i zachowywać się poprawnie i jak na prawdziwego ogrodnika przystało
Początkujący Ogrodniczek
too ja od razu mam pytanie o co chodzi wogole z tym ogrodem palmowym i jak go bedziemy budowac bo niedoinformowany jestem:P
Ogrodniczek Udzielający się
http://forum.zieloneimperium.pl/viewtop … =49&t=8993
wszystko ładnie opisane pozdrawiam
Początkujący Ogrodniczek
dzieki bardzo:)
widzę że za dożo osób się nie loguje i nie piszę . powinniśmy to zmienić żeby jak najwięcej osób nam tu pisało , bo cienko cienko i z tymi palemkami powinno być tak że powiano obowiązkowo dawać się palmę tygodniowa oczywiście można więcej ale to taka norma bo nigdy tego nie uzbieramy
Początkujący Ogrodniczek
Proponuję, by każde pytanie lub problem zakładać w nowym temacie - będzie przejrzyściej
wlasnie czekam na odpowiedz od administratora czy bede w waszej gildii a bardzo tego bym chciala jesli chodzi o budowe to powiem szczerze ze te palmy i kokosy sa zajeb.....cie drogie palma kosztuje 7.777.777kt o ile dobrze pamietam a tych palm trzeba tez jakos tak z tymi siodemkami tz bardzo duzooooooooo:(
palmy i kokosy to w miare rozsadku niech kazdy doda ile moze bo moze byc tak ze ktos by chcial dodac palme a tu ma malo kt i co wtedy??usuna go z gildii?? bo nie dal na czas palmy????:(jak to bedzie??
Ostatnio edytowany przez ines7kk (2009-08-31 18:55:50)
Administrator
Kokos sobie rośnie 35h,masz z tego palmę . Oszczędzasz krasnotalarki - proste
Ogrodniczek Udzielający się
dlatego jest to cud świata - musi być drogi i długoterminowy